Grasgevoerd Natuurvlees van Zorg & Natuur

Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Wild zwijn vleespakket, 100% Veluws wild vlees

107,95 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Wild zwijn pakket van Veluws Wild Zwijn,
glutenvrij 100% wild zwijnvlees

Het zachte vlees van een Everzwijn heeft een bijzonder fijne wildsmaak. Het lichtroze zwijnenvlees is bovendien duidelijk minder vet dan varkensvlees en zeker zo veelzijdig in de bereiding.

4,5 kilo per pakket
Inhoud: 100% wild zwijnvlees, glutenvrij

 • 1 kg Fricandeau bout zonder been
 • 1 kg Wildzwijn rollade met biologische kruiden
 • 1 kg Stoofvlees in stukjes
 • 500 gr. Saucijzen
 • 500 gr. Biologisch gekruide burgers
 • 500 gr. Zwijnkoteletten.

Kiloprijs: € 23,99

Wild zwijn pakket

Een van de succesvollere bewoners van de Veluwe is het wilde familielid van ons ‘gewone varken’. De populatie van het Wild zwijn of Everzwijn groeit ieder jaar weer flink. En het opportunistische wild zwijn eet echt alles wat voor zijn neus komt. Dat veelzijdige dieet beperkt zich niet alleen tot plantaardige zaken zoals eikels, beukennoten, wortels van planten, vruchten of paddestoelen. Nee, een regenworm, kikker of zelfs een slang is zijn leven niet zeker in de buurt van een zwijn. Zijn (vr)eetgedrag geeft het zachte vlees van een Everzwijn wel een bijzonder fijne wildsmaak. Het lichtroze zwijnenvlees is bovendien duidelijk minder vet dan varkensvlees en zeker zo veelzijdig in de bereiding. Wacht dan ook niet tot de kerst met het eten van wild zwijn!

Veluws wild is een van de juwelen uit de groene schatkamer van Nederland. De dieren struinen in alle vrijheid door het gebied en planten er zich succesvol voort. Maar om onherstelbare schade aan de kwetsbare natuur te voorkomen mag het aantal dieren absoluut niet te groot worden. Boventallig wild wordt daarom afgeschoten. Daarmee wordt het ‘natuurlijke’ evenwicht op de Veluwe zo goed mogelijk bewaard. Vanzelfsprekend is de herkomst van het wild volledig traceerbaar en wordt het geschoten dier van kop tot staart gebruikt, zoals je van ons gewend bent.

Wild zwijn pakket van Veluws Wild Zwijn,  glutenvrij 100% wild zwijnvlees

Het zachte vlees van een Everzwijn heeft een bijzonder fijne wildsmaak. Het lichtroze zwijnenvlees is bovendien duidelijk minder vet dan varkensvlees en zeker zo veelzijdig in de bereiding.

4.500 gram per pakket
Inhoud: 100% wild zwijnvlees, glutenvrij

 • 1 kg Fricandeau bout zonder been
 • 1 kg wildzwijn rollade met biologische kruiden
 • 1 kg stoofvlees in stukjes
 • 500 gr. saucijzen
 • 500 gr. biologisch gekruide burgers
 • 500 gr. wild zwijn koteletten.
Wild zwijn pakket, 4.5 kilo 100% Veluws wild vleesTIP Kies voor wild zwijn koteletten bij etentje of familiefeest.

Laat je gasten genieten van zowel de smaak als hoe het eruit ziet. Wild zwijn koteletten uit ons Wild zwijn pakket zijn heel gemakkelijk te bereiden. Smeer het gewoon in kruiden en in de oven. Of je marineert het tot 6 uur in wijn en kruiden in de koelkast. Maar vergeet niet dat wilde zwijnen uitzonderlijk mager zijn. Dit betekent dat het vlees tijdens het bereiden goed in de gaten moet worden gehouden omdat het door het lage vetgehalte makkelijker uit kan drogen

Goed bereid wild zwijn is mals, spectaculair van smaak!

Wij hebben het Wild zwijn pakket zorgvuldig samengesteld. Zit jouw voorkeur er niet tussen, of wil je zelf uitzoeken? Geen probleem. Je kunt vanzelfsprekend ook gewoon je eigen pakket maken uit alle losse producten die in de webshop verkrijgbaar zijn. Bekijk hier onze wild assortiment

Gewicht4.5 kg
Ingrediënten100 % wild zwijnenvlees
VoedingswaardeWildzwijn rauw per 100 gr Energie (kJ/kcal)435 / 104Vetten (g)2,1 waarvan verzadigde vetzuren (g) 1,0 waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren (g)0,2 waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren (g)0,1 Koolhydraten (g)0,0 waarvan suikers (g)0,0 Vezels (g)0,0 Eiwitten (g)21,4 Zout (g)0,00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wild zwijn vleespakket, 100% Veluws wild vlees” te beoordelen

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Wanneer is dit er weer? Helaas zijn wij momenteel door onze voorraad heen. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer het weer verkrijgbaar is, vul dan hieronder uw e-mail adres in.
Scroll naar top