Grasgevoerd Natuurvlees van Zorg & Natuur

Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Wildkroketten

19,10 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Wildkroketten
Ambachtelijk bereid met vlees van Veluws ree. Deze wildkroket heeft een heerlijke vulling van smeuïge reeragout omgeven door een knisperend krokante korst.

Verpakking bevat 32 kroketten van 30 gram

Kiloprijs € 21,95

SKU 1164 Categorie:

Ambachtelijk bereid met vlees van Veluws ree

Onze zelf-slachtende slager Ter Weele heeft zijn eigen twist gegeven aan een van Nederlands meest geliefde snacks: de kroket! Ambachtelijk bereid met vlees van Veluws ree is het een wilde kroket geworden; met een heerlijke vulling van smeuïge reeragout omgeven door een knisperend krokante korst.

Serveer de wildkroketten met een kloddertje veenbessen saus. Succes verzekerd.

 

Het Ree leeft in alle vrijheid op de Veluwe

Het Ree is een Nederlands natuurproduct afkomstig van wilde dieren die in vrijheid leven op de Veluwe. De herten scharrelen hier zelf hun kostje bijeen. Zo’n dieet bestaat voornamelijk uit mossen, paddestoelen, grassen, knoppen en jonge scheuten van bomen, bladeren en kruiden. Een gevarieerd menu en dat proef je terug in het vlees.

Gewicht0.960 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wildkroketten” te beoordelen

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Wanneer is dit er weer? Helaas zijn wij momenteel door onze voorraad heen. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer het weer verkrijgbaar is, vul dan hieronder uw e-mail adres in.
Scroll naar top