Wild zwijn bitterballen
Deze smakelijke bitterbalen zijn met het heerlijke vlees van wilde zwijnen en wildzwijnbouillon bereid door onze huisslager Ter Weele. Dat beloofd een bijzondere snack!
Bereidingswijze: Frituur deze bitterballen ontdooit 2-3 minuten of bevroren 4-5 minuten in vloeibare frituurolie bij 175℃. Maximaal 100 gram product per liter frituurolie voor het beste resultaat. Na het frituren even laten uitlekken op keukenpapier.
Extra informatie: Als u de olie of het vet verhit tot ongeveer 175°C, nemen de gerechten er maar een kleine hoeveelheid van op.
De herkomst van ons vlees
Het wild zwijn vlees in onze shop is een Nederlands natuurproduct afkomstig van everzwijnen die worden geschoten in de Veluwe. Lees meer over ons wild en bekijk meer wild producten.
pittige bitterballen, heerlijk van smaak
super lekker!
Je wil nooit iets anders meer, superlekker !,,
Lekkere bitterballen en niet eens duur en toch vh wild zwijn🐗
Als ze er zijn nemen we een hele voorraad, je wil niet anders meer.