Rundvleeskroket van natuurvlees
Deze kroketten zijn gemaakt van het pure rundvlees van onze grasgevoerde runderen. Ze hebben een geweldig knapperig korstje en zijn royaal gevuld met een geurige, smaakvolle rundvleesragout met ouderwets veel draadjesvlees. Precies zoals oma ze vroeger thuis maakte.
Rundvleeskroket bereiden
Bak uw rundvleeskroket gewoon in de frituurpan en niet in de airfryer! Kroketten voor de airfryer hebben een andere voorbewerking gehad en zijn vaak al voorgebakken.
Voor de calorieën hoef je het frituren van je kroketje echt niet te laten. Het uiteindelijke verschil in calorieën op je bord tussen een speciale airfryer kroket of een kroket uit de frituur is maximaal 20 kcal.
De herkomst van ons vlees
Het heerlijke vlees in de rundvleeskroket is afkomstig van Angus, Hooglander en Limousin runderen. Het vlees van deze runderen wordt wereldwijd geroemd vanwege de smaak en door vele chef koks als favoriet gezien.
Het vlees van onze dieren is qua dooradering minder vet dan het vlees van met krachtvoer gemeste soortgenoten. Maar het is zeker zo lekker, dankzij het gevarieerde voedsel dat ze zelf bijeen grazen in de Nederlandse natuurgebieden. Bovendien heeft het vlees een lager cholesterol gehalte dan andere soorten rundvlees.
Wist u dit over ons grasgevoerd natuurvlees?
- Onze Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
- Onze runderen grazen in Nederlandse natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten.
- Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Hierin onderscheiden wij ons van andere aanbieders.
- Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.
- Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland! Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
Ik wil geen andere kroketten.
zeer goeie en mooie rundsvleeskroketten, goed en snel geleverd naar zuid west belgie
Echt lekker