Ambachtelijk bereid met vlees van Veluws ree
Onze zelf-slachtende slager Ter Weele heeft zijn eigen twist gegeven aan een van Nederlands meest geliefde snacks: de kroket! Ambachtelijk bereid met vlees van Veluws ree zijn het een wild kroketten geworden; met een heerlijke vulling van smeuïge reeragout omgeven door een knisperend krokante korst.
Serveer de kroketten met een kloddertje veenbessensaus. Succes verzekerd!
Het Ree leeft in alle vrijheid op de Veluwe
Het ree is een Nederlands natuurproduct afkomstig van wilde dieren die in vrijheid leven op de Veluwe. De herten scharrelen hier zelf hun kostje bijeen. Zo’n dieet bestaat voornamelijk uit mossen, paddestoelen, grassen, knoppen en jonge scheuten van bomen, bladeren en kruiden. Kortom, een gevarieerd menu en dat proef je terug in het vlees. Bekijk meer wild producten.
Erg lekker
Heel lekker, maar klaargemaakt in de airfryer was minder succesvol. In de olie was wel prima.
Heerlijk
Te zout
Lekkere wildkroketjes :O