Productcode 1168 Categorieën , Productsoort

Wildpakket Ree Veluwe – nieuwe samenstelling!

139,50

3.6kg. Prijs per kilo 38,75
(5 klantbeoordelingen)

Het vlees uit ons wildpakket ree is heerlijk mals, mager en prachtig van kwaliteit. Deze dieren hebben een goed leven in de vrije natuur en zoeken zelf hun kostje bijeen in de Veluwse bossen. Een ree eet heel selectief, het geeft de voorkeur aan jonge scheuten, kruiden en bloemen. Hun dieet is daardoor enorm gevarieerd en dat proef je!

De smaak van wild reevlees is verfijnd, rijk en kruidig, de kleur is prachtig donkerrood, de structuur fijn en de geur stevig. Je herkent het direct als vlees van dieren die echt geleefd hebben. Het is puur wild vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten.

Wat zit er in het Wildpakket ree?

product hoeveelheid
4 x 500 gram ree poulet 1000 gram
1 kilo biefstuk uit de achterbout 1000 gram
300 gram reefilet 300 gram
4 x 100 gram burger 400 gram

 

Beschikbaarheid: Op voorraad

De voordelen van Zorg & Natuur:

 • Ruim 200 (h)eerlijke natuurvlees producten
 • Alles uit voorraad, binnen 1 werkdag in huis
 • Duurzaam verpakt en diepgevroren bezorgd
 • Uw bestelling zelf samenstellen of met pakketkorting

Wildpakket Ree

reerugfiletHet vlees uit ons wildpakket ree is heerlijk mals, mager en prachtig van kwaliteit. Deze dieren hebben een goed leven in de vrije natuur en zoeken zelf hun kostje bijeen in de Veluwse bossen. Een ree eet heel selectief, het geeft de voorkeur aan jonge scheuten, kruiden en bloemen. Hun dieet is daardoor enorm gevarieerd en dat proef je!

De smaak van wild reevlees is verfijnd, rijk en kruidig, de kleur is prachtig donkerrood, de structuur fijn en de geur stevig. Je herkent het direct als vlees van dieren die echt geleefd hebben. Het is puur wild vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten.

Wat is het verschil tussen hertenvlees en reevlees?

Reevlees staat vaak alleen in de betere restaurants op tafel, en hoe komt dat? De ree is een edel dier dat weer net een ander dieet heeft als het hert. De smaak van het vlees is daarom nog meer verfijnd en meer kostbaar. Het is het meest edele wild dat bij ons nu ook in de zomer verkrijgbaar is. Het jachtseizoen op de Veluwe voor de reebok loopt namelijk vanaf mei tot ongeveer september.

Authentiek & gezond Reevlees

Veluws wild is een van de juwelen uit de groene schatkamer van Nederland. De dieren struinen in alle vrijheid door het gebied en planten er zich succesvol voort. Maar om onherstelbare schade aan de kwetsbare natuur te voorkomen mag het aantal dieren absoluut niet te groot worden. Boventallig wild wordt daarom afgeschoten. Daarmee wordt het ‘natuurlijke’ evenwicht op de Veluwe zo goed mogelijk bewaard. De

Traceerbaar wild vlees

Vanzelfsprekend is de herkomst van het wild volledig traceerbaar en wordt het geschoten dier van kop tot staart gebruikt, zoals je van ons gewend bent.

Wat zit er allemaal in het Wildpakket Ree?

 • 4 x 500 gram reepoulet
 • 1 kg biefstuk uit de achterbout
 • 300 gram reefilet
 • 4 x 100 gram ree burger
Gewicht 3,6 kg
Ingrediënten 100% Reevlees

5 beoordelingen voor Wildpakket Ree Veluwe – nieuwe samenstelling!

5,0 Waardering
1-5 van 5 beoordelingen
 1. Al de 2e keer dat we ree pakket hebben gehad, we eten het regelmatig . Heerlijk mals sappig vlees. Niet te veel wildsmaak

 2. Prachtig samengesteld pakket

 3. Heerlijk

 4. Heerlijk natuurlijk vlees en perfect bevroren geleverd

 5. Helaas hebben we nog niet alles kunnen eten, maar de reeburgers en biefstuk waren alvast heel lekker. We verheugen ons al op de rest.

Beoordeling toevoegen
Wildpakket Ree Veluwe - nieuwe samenstelling! Wildpakket Ree Veluwe - nieuwe samenstelling!
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

Andere suggesties…

Altijd wat nieuws bij Zorg & Natuur

 • Regelmatig nieuwe producten
 • Leuke aanbiedingen voor onze klanten
 • Seizoensacties en promoties
 • Activiteiten op de zorgboerderij
Vof-Zorg-&-Natuur-logo-140
Scroll naar boven