Productcode 1308 Categorie:

Natuurvlees worstenbroodjes met rundvlees (4 stuks)

9,98

360 gr. Prijs per kilo 27,72
(9 klantbeoordelingen)

Heerlijke worstenbroodjes welke op ambachtelijke wijze gemaakt zijn en gevuld met ons natuurvlees. Het enige wat je nog hoeft te doen is ze tijdig ontdooien en daarna tien minuten opwarmen in de oven.

Verpakt per 4 stuks á 90 gram per stuk.

 

 

Beschikbaarheid: Op voorraad

De voordelen van Zorg & Natuur:

 • Ruim 200 (h)eerlijke natuurvlees producten
 • Alles uit voorraad, binnen 1 werkdag in huis
 • Duurzaam verpakt en diepgevroren bezorgd
 • Uw bestelling zelf samenstellen of met pakketkorting

Natuurvlees Worstenbroodjes

Onze worstenbroodjes zijn op ambachtelijke wijze gemaakt, net zoals onze saucijzenbroodjes. Bijkomend voordel is dat deze worstenbroodjes al zijn afgebakken.

Het enige wat u nog hoeft te doen is de worstenbroodjes tijdig ontdooien en daarna tien minuten opwarmen in een voorverwarmde de oven van 180 graden (niet in de magnetron!). Daarna is het smullen geblazen!

Natuurvlees worstenbroodjes met rundvlees

Worstenbroodjes met vlees van grasgevoerde runderen

Ons worstenbroodjes zijn gevuld met het heerlijke vlees van Angus, Hooglander en Limousin runderen. Het vlees van deze rassen wordt wereldwijd geroemd vanwege de smaak en is favoriet bij vele chefs.

Het vlees van onze dieren is qua dooradering minder vet dan het vlees van met krachtvoer gemeste soortgenoten. Maar het is zeker zo lekker, dankzij het gevarieerde voedsel dat ze zelf bijeen grazen in de Nederlandse natuurgebieden. Bovendien heeft het vlees een lager cholesterol gehalte dan andere soorten rundvlees.

Wist u dit over ons grasgevoerd natuurvlees?

 • Onze Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
 • Onze runderen grazen in Nederlandse natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten.
 • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Hierin onderscheiden wij ons van andere aanbieders.
 • Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland! Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.

Natuurvlees van de Black Angus, opgegroeid in Nederlandse natuurgebieden

Rijping van het vlees

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen. Wanneer wij het hebben over het rijpen van vlees, dan bedoelen wij eigenlijk dat ons vlees de tijd krijgt. Tijd om malser te worden en beter op smaak te komen.

In plaats van het vlees direct te versnijden en te verpakken, laten wij het in het been eerst een aantal weken ‘in de wind’ hangen. Dat gebeurd in speciale koelcellen met luchtcirculatie, bij een gecontroleerde luchtvochtigheid en temperatuur (tussen 0°C en 1°C). Vervolgens verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.

Gewicht 0,360 kg
Ingrediënten Witbrooddeeg met gist en kleinbroodpoeder, melk, rundergehakt, peper, zout, lavas/maggiplant, nootmuskaat, ei, verzadigd vet, vitamine A, D, E.

9 beoordelingen voor Natuurvlees worstenbroodjes met rundvlees (4 stuks)

4,3 Waardering
1-5 van 9 beoordelingen
 1. HEERLIJK

 2. Zondag in de oven.

Beoordeling toevoegen
Natuurvlees worstenbroodjes met rundvlees (4 stuks) Natuurvlees worstenbroodjes met rundvlees (4 stuks)
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

Andere suggesties…

Altijd wat nieuws bij Zorg & Natuur

 • Regelmatig nieuwe producten
 • Leuke aanbiedingen voor onze klanten
 • Seizoensacties en promoties
 • Activiteiten op de zorgboerderij
Vof-Zorg-&-Natuur-logo-140
Scroll naar boven