Productcode 1308 Categorie:

Natuurvlees worstenbroodjes met rundvlees, 4 stuks

10,05

360 gr. Prijs per kilo 27,92
(3 klantbeoordelingen)

Worstenbroodjes

Bereidingstip: Onze worstenbroodjes zijn op ambachtelijke wijze gemaakt, (net als de saucijzenbroodjes). Maar, deze worstenbroodjes zijn al afgebakken! Het enige wat jij nog hoeft te doen is ze tijdig ontdooien en daarna tien minuten opwarmen in een voorverwarmde de oven van 180 graden (niet in de magnetron!).

Ingrediënten: Biologisch witbrooddeeg met gist en kleinbroodpoeder, melk, rundergehakt, peper, zout, lavas/maggiplant, nootmuskaat, ei, verzadigd vet, vitamine A, D, E.

Gewicht: Verpakt per 4 stuks a 90 gram; totaal 360 gram

Uitverkocht

Wanneer is dit er weer?Helaas zijn wij momenteel door onze voorraad heen. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer het weer verkrijgbaar is, vul dan hieronder uw e-mail adres in.

De voordelen van Zorg & Natuur:
 • Ruim 200 biologische en natuurvlees producten
 • Alles uit voorraad, binnen 1 werkdag in huis
 • Duurzaam verpakt en diepgevroren bezorgd
 • Uw bestelling zelf samenstellen of met pakketkorting

Worstenbroodjes

Natuurvlees worstenbroodjes met rundvlees, 4 stuksBereidingstip: Onze worstenbroodjes zijn op ambachtelijke wijze gemaakt, (net als de saucijzenbroodjes). Maar, deze worstenbroodjes zijn al afgebakken! Het enige wat u nog hoeft te doen is de worstenbroodjes tijdig ontdooien en daarna tien minuten opwarmen in een voorverwarmde de oven van 180 graden (niet in de magnetron!).

 

 

 

Waar komt het rundvlees uit de worstenbroodjes vandaan?

Het heerlijke vlees van Angus, Hooglander en Limousin runderen wordt wereldwijd geroemd vanwege de smaak. Het vlees van onze dieren is qua dooradering minder vet dan het vlees van met krachtvoer gemeste soortgenoten. Maar het is zeker zo lekker, dankzij het gevarieerde voedsel dat ze zelf bijeen grazen in de Nederlandse natuurgebieden. Bovendien heeft het vlees een lager cholesterol gehalte dan andere soorten rundvlees. Al onze runderen zijn bij de SKAL geregistreerd en biologisch gecertificeerd. Geen wonder als u ziet in welke natuurgebieden zij grazen en wat een vrij leven deze dieren hebben.

Geroemd vanwege de smaak

Biologisch-rundvlees-van Angus en Hooglander runderen uit-Nederlandse Natuurgebieden.Onze Black Angus, ook wel bekend als de Aberdeen Angus, en de Schotse Hooglanders zijn een zelfredzaam ras. Ze hebben natuurlijke geboortes dankzij het kleine formaat van de kalfjes (dus geen keizersneden zoals bij vleeskoeien) bovendien zijn ze in staat om schaarste en wisselende weersomstandigheden moeiteloos het hoofd te bieden. Dat moet ook wel, want ze leven het hele jaar door gewoon buiten. In natuurlijke sociale kuddes, zoals het hoort.

Gewicht 0.360 kg
Ingrediënten Biologisch witbrooddeeg met gist en kleinbroodpoeder, melk, rundergehakt, peper, zout, lavas/maggiplant, nootmuskaat, ei, verzadigd vet, vitamine a, d, e.

3 beoordelingen voor Natuurvlees worstenbroodjes met rundvlees, 4 stuks

 1. Eduard (geverifieerde eigenaar)

  Zeer goede broodjes, peper mag iets minder

 2. Twei Lim Lou (geverifieerde eigenaar)

  zachte worstenbroodjes

 3. TJ Goudriaan (geverifieerde eigenaar)

  ietsje te hartig

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

Andere suggesties…

Altijd wat nieuws bij Zorg & Natuur

 • Regelmatig nieuwe producten
 • Leuke aanbiedingen voor onze klanten
 • Seizoensacties en promoties
 • Activiteiten op de zorgboerderij
Vof-Zorg-&-Natuur-logo-140

Op de hoogte blijven? Meld u aan!

*Onze nieuwsbrief verschijnt enkele keren per jaar. U kunt zich op elk moment afmelden.

Scroll naar top