Grasgevoerd Natuurvlees van Zorg & Natuur

Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Kerststol met amandelspijs

9,95 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Kerststol met amandelspijs.

Traditiegetrouw maken wij rond de feesten een kerststol met een amandelspijs van echte amandelen. Want eerlijk is eerlijk, vooral dat ronde stukje spijs middenin maakt hem extra lekker! Deze traditionele Weinachtstol zit vol met allerlei heerlijkheden zoals gedroogde vruchten, suiker, krenten en rozijnen.

Gewicht: 1 kilo

Kiloprijs: 9,95

Kerststol met amandelspijs

Ambachtelijk gemaakte Kerststol met een amandelspijs van echte amandelen. Onze ambachtelijke kerststol is met tijd, aandacht en liefde voor het product gemaakt… en dat proef je! Inmiddels is de kerststol een traditioneel onderdeel Kerstmis en staat feestelijk op de kersttafel.

Uit onze thuisbakkerij

In samenwerking met ambachtelijke ‘bezoekbakker’ Bootsma maken wij wekelijks overheerlijke biologische saucijzenbroodjes, appeltaarten, koekjes, cakes etc. Deze kwaliteitsproducten zijn allemaal (diepgevroren).

Gewicht1 kg
IngrediëntenAmandelspijs, boter, suiker, krenten, rozijnen, gedroogde vruchten, bloem en melk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kerststol met amandelspijs” te beoordelen

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Wanneer is dit er weer? Helaas zijn wij momenteel door onze voorraad heen. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer het weer verkrijgbaar is, vul dan hieronder uw e-mail adres in.
Scroll naar top