Ambachtelijke saucijzenbroodjes
Saucijzenbroodjes zijn echte allemansvriendjes. Iedereen is dol op deze hartige snack. En voortaan maak je ze gewoon lekker thuis. Met het lekkerste vlees en natuurlijk biologisch zoals je van ons gewend bent! Onze saucijzenbroodjes zijn op ambachtelijke wijze gemaakt bij ‘de Verwennerij’ in Zwolle. Zij hebben het meeste werk al voor je gedaan, dus wanneer je de volgende bereidingstips aanhoudt is succes verzekerd:
Bereidingstips
- Haal de broodjes een uur voor het afbakken uit de vriezer om te ontdooien.
- Bestrijk de bevroren saucijzenbroodjes met eigeel.
- Herhaal het bestrijken met eigeel na 1 uur, vlak voordat de broodjes in de oven gaan.
- Plaats de broodjes vervolgens in het midden van de voorverwarmde oven op 220 graden en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar.
John (geverifieerde eigenaar) –
goed gevuld en lekker
Dian (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk, goed gevuld en lekker gekruid.
Dian (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk en goed gekruid!
Ankie (geverifieerde eigenaar) –
Prima
Anoniem (geverifieerde eigenaar) –
Ik kreeg ze niet mooi opgewarmd
Hans E. (geverifieerde eigenaar) –
Nog niet gehad.
Yvette Newton (geverifieerde eigenaar) –
Lekker
N Noest (geverifieerde eigenaar) –
Het is allemaal even goed en heerlijk
Hans Eckhardt (geverifieerde eigenaar) –
Vaste keus.
TJ Goudriaan (geverifieerde eigenaar) –
ietsje te hartig
Alies (geverifieerde eigenaar) –
Lekkere saucijzenbroodjes, en zelf afgebakken ook heerlijk vers.
marcela.miglova (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk, goed gevuld en lekker gekruid -maar Ik ook kreeg ze niet mooi opgewarmd
VOF Zorg en Natuur (store manager) –
Haal de broodjes een uur voor het afbakken uit de vriezer om te ontdooien.
Bestrijk de bevroren saucijzenbroodjes met eigeel.
Herhaal het bestrijken met eigeel na 1 uur, vlak voordat de broodjes in de oven gaan.
Plaats de broodjes vervolgens in het midden van de voorverwarmde oven op 220 graden en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar.