Bezorging in België

België bezorggebied ZorgNatuur.nl

Op veler verzoek hebben wij de bezorging in België hervat. Voortaan rijden wij met onze eigen vriesauto op de laatste zaterdag van de maand naar het mooie Vlaanderen, onder de volgende voorwaarden:

 • Minimaal Bestelbedrag: € 150 .
 • Bezorgkosten € 18 incl. BTW, vanaf € 300 gratis.
 • Wij bezorgen in:
  Brussel.
  Provincie Antwerpen.
  Provincie Oost-Vlaanderen: postcodes beginnend met 90, 91 en 92.
  Provincie Limburg postcodes beginnend met 36 en 39.

Als u vanuit België wilt bestellen en wij bezorgen nog niet in uw postcodegebied, stuur dan een email naar dirk@zorgnatuur.nl en wij zetten u op de wachtlijst.

Eigen vriesauto

Voor bezorging maken wij gebruik van onze eigen vriesauto, waarbij het vlees gegarandeerd op temperatuur wordt gehouden. Hiermee kunnen we op de best mogelijke manier, met de minste milieu-impact, uw vlees bezorgen.

Tijdelijke aanpassing standaard bezorgmethode in verband met het coronavirus.

De standaard bezorgmethode is aangepast om contact tussen mensen te minimaliseren. Bij aankomst belt de chauffeur aan, zoals gebruikelijk, en zet de bestelling voor de deur neer. Onze chauffeur neemt vervolgens minimaal 1,5 m afstand. Bij bezorging bij de buren geldt dezelfde bezorgmethode. Indien na het aanbellen sprake is van geen gehoor, zal de chauffeur direct telefonisch contact opnemen met de ontvanger, voordat het pakket bij de buren zal worden aangeboden.

Betaling

Als u een bestelling bij ons plaatst ontvangt u van ons automatisch een bevestiging van de bestelling. Vervolgens maakt u het verschuldigde bedrag aan ons over.  Voor onze zuiderburen behoort ook betaling per BAN contact tot de mogelijkheden. Het totaalbedrag wordt vermeerderd met portokosten. Is uw betaling bij ons binnen, dan bezorgen wij het pakket. Wij bezorgen de order pas als het gehele factuurbedrag aan ons is voldaan. Alle prijzen zijn inclusief 9 % BTW. Op uw rekening vindt u het BTW bedrag terug.

Wet bederfelijk voedsel en waren

Het retour zenden van ons vlees is niet mogelijk, daar dit bederfelijke waren zijn en die vallen onder de wet voedsel en waren. Bent U ondanks de hoge kwaliteit van ons vlees niet tevreden over uw product(en) laat ons dit zo spoedig mogelijk weten, wij kunnen dan gezamenlijk kijken of er iets aan te doen valt en u daarin tegemoet komen.

Disclaimer

V.O.F. Zorg & Natuur | zorgnatuur.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele schade die u of anderen oploopt of oplopen door het onoordeelkundig gebruik van haar produkten en verpakkingsmaterialen.

Orderwijzigingen

Wilt u wijzigingen aanbrengen in uw order? Meldt deze dan zo spoedig mogelijk per e-mail of op telefoonnummer 06 15 229 878 maar binnen 4 uur na het het plaatsen van uw bestelling, wij kunnen dan de wijzigingen vaak nog wel verwerken in uw opdracht.

Contact gegevens

Naam: Zorg & Natuur V.O.F. | zorgnatuur.nl
Adres: Amelte 24, 9404 EL, Assen
Tel: +31 (0)6 152 298 78
Email: dirk@zorgnatuur.nl

Algemene Bedrijfsgegevens

Rabobank: 0333566890
IBAN: NL52RABO0333566890
BIC/Swift: RABONL2U
KvK: 72498455
BTW nr: NL859130605B01

Scroll naar top