Grasgevoerd Natuurvlees van Zorg & Natuur

Wild van Kerst

De allerlekkerste wildproducten voor een spannend Kerstdiner

Kerst 2020

Zet Veluws wild op tafel

Maak het thuis extra feestelijk dit jaar met wild uit de Nederlandse natuur. Met onze fantastisch lekkere producten heeft u een goede basis voor een kerstdiner, en voor u het weet tovert u een heerlijk feestmaal op tafel. Probeer bijvoorbeeld ons speciaal voor kerst samengestelde Veluws Wild Zwijn Pakket of het Stoofvlees Pakket XXL. Het water loopt u in de mond bij zoveel heerlijks, bereid u voor op heel veel schouderklopjes. Of u nu de gulle schenker of de beste kok bent, wat u met liefde maakt of geeft zal zeker op prijs worden gesteld.

Stoofvlees pakket XXL met wild
Stoofvlees pakket XXL met rund en wild
Wild zwijn pakket, 4.5 kilo 100% Veluws wild vlees
Wild zwijn vleespakket, 100% Veluws wild vlees

Iets anders dan wild op tafel dit jaar? Een klassieke rollade of 5-sterren scharrelkip kan natuurlijk ook. Om het wat makkelijker te maken hebben wij een aantal suggesties voor u op een rij gezet.

Veluws wild is een van de juwelen uit de groene schatkamer van Nederland. De dieren struinen in alle vrijheid door het gebied en planten er zich succesvol voort. Maar om onherstelbare schade aan de kwetsbare natuur te voorkomen mag het aantal dieren absoluut niet te groot worden. Boventallig wild wordt daarom afgeschoten. Daarmee wordt het ‘natuurlijke’ evenwicht op de Veluwe zo goed mogelijk bewaard. Vanzelfsprekend is de herkomst van het wild volledig traceerbaar en wordt het geschoten dier van kop tot staart gebruikt, zoals je van ons gewend bent.

Tot 1 december in de aanbieding

Kerst begint al vroeg dit jaar. We verwachten extra drukte met bestellingen in verband met Corona en een eventuele lockdown. De bezorgdagen en aantal bezorgmomenten zijn beperkt. OP=OP. Om je tegemoet te komen hebben we hier 3 aanbiedingen om van te smullen.

Bekijk onze collectie groot vlees & kerstproducten

🎄Zorg & Natuur wenst u fijne Feestdagen🎄

blijf gezond en zorg voor elkaar

Wanneer is dit er weer? Helaas zijn wij momenteel door onze voorraad heen. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer het weer verkrijgbaar is, vul dan hieronder uw e-mail adres in.
Scroll naar top